Kolumne

nedjelja, 7. svibnja 2023.

Udruga Ritam misli | Jezičac literatue, 9.5.2023.

 


Ritam misli vas poziva na Jezičac literature

9. svibnja 2023. s početkom u 19:00 u kavani Stara vaga na trgu Matije Gupca u Varaždinu održat će se još jedan Jezičac literature u kojem ćemo predstaviti knjige dvoje autora.

Predstavit ćemo prvijenac, zbirku poezije ‘’Pouring duše’’, svestrane umjetnice, umjetnice kista i pera, Snježane Novotny iz Gornjeg Kneginca nedaleko Varaždina. Te zbirku poezije Suton i zbirku aforizama  ‘’Aforizmi bez celofana’’, autora iz Čakovca, Ivana Grahovca

Snježana Novotny, autorica  koja svoje emocije prenosi bojom i skladom, a zapisuje riječima. Pjesničke slike su obojene svježim bojama koje je vode kroz stvaralački put.

Ivan Grahovec, čovjek mnogih vještina, majstor fotografije, karikature, aforizama, poezije. U neprekidnom kretanju pronalazi nepresušno bogatstvo inspiracije. 

Poezija, slikarstvo i glazba. Grane umjetnosti koje se isprepliću u harmoniji čulnosti. Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se nezaobilazan poetsko - glazbeni par, Bemian duet. Ankica i Miroslav Betlehem iz Peteranca svakako su promotori poezije, a njihov glazbeni nastup uvijek izmami duboke emocije.

Kao gosti iznenađenja, glazbenici iz Varaždina,  akustični duo Fakustix , Dominik Socković i Marko Drenovački dodat će svoju osebujanu nijansu književnoj večeri.

Ponesite osmijeh i pridružite nam se, kažu organizatori Ljubica Ribić i Milan Novak


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.