Kolumne

nedjelja, 7. svibnja 2023.

Natječaj galerije Modulor za izlaganje u 2024. godini


Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn) raspisuje natječaj za samostalne izložbekustoske koncepcije i problemske izložbe vezane za arhitekturu dizajn te fotografijuNatječaj je otvoren od 5.5. do 16.6. 2023.


Prijava treba sadržavati:
– zamolbu za izlaganjem u 2024. godini
– životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe
– koncept izlaganja
– popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo)

Savjet Galerije u sastavu:
Ljubomir Miščević, Branka Hlevnjak, Lidija Butković Mićin – selekcionira sve pristigle prijave (do 16. 6. 2023. godine) tijekom druge polovice mjeseca lipnja;

Prihvaćene i odabrane prijedloge godišnjeg programa Galerija prijavljuje na natječaj Gradskog ureda za kulturu, međunarodnu i međugradsku suradnju i civilno društvo, a dio prijedloga i na Ministarstvo kulture RH. Rezultati natječaja (Grada i Ministarstva kulture) poznati su početkom 2024. godine (obično u ožujku).

Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 091 3027 412, a prijave se mogu poslati poštom ili mailom kao i osobno dostaviti do 16. lipnja 2023. godine.


Preporuka:

Pogledajte izložbeni prostor prije prijave ili nazovite radi više informacija o tehničkim uvjetima za izlaganje; prostor nema postamenata, prolazan je, iz njega se ulazi u kazališnu dvoranu te je izlagački program uvjetovan prolaznošću prostora i velikim protokom ljudi.

Adresa:
Centar za kulturu Trešnjevka
Galerija Modulor (za Natječaj za izlaganje u 2024.)
Park Stara Trešnjevka 1, 10 000 Zagreb


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.