Kolumne

petak, 17. rujna 2021.

Književnost - publicistika 17.9.2021.

  

Odijelo za čitanje - projekt Knjižnica grada Zagreba u Godini čitanja
Projekt, koji Knjižnice grada Zagreba ostvaruju u partnerstvu sa Školom za modu i dizajn, zamišljen je kao spoj književnosti i modnog dizajna, apostrofirajući tako mogućnost inovativnog pristupa u uspostavljanju komunikacije s književnim djelima.

Pričigin 2021.
Od 21. do 24. rujna u splitskom ljetnom kinu "Bačvice" održat će se četrnaesti po redu splitski festival pričanja priča - Pričigin.

Korčulanski festival književnosti
Od 20. do 26. rujna, u organizaciji Gradske knjižnice Ivan Vidali, održat će se Korčulanski festival književnosti namijenjen djeci.

Međunarodna konferencija o poticanju čitanja "Čitajmo da ne ostanemo bez riječi"
Ministarstvo kulture i medija organizira međunarodnu konferenciju o poticanju čitanja "Čitajmo da ne ostanemo bez riječi" koja će se 12. listopada održati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Predstavljanje zbirke priča "Biber 03" u Šibeniku
Razgovor povodom objavljivanja zbirke priča s trećeg natječaja ’Biber’ održat će se u Gradskoj knjižnici ’Juraj Šižgorić’ u Šibeniku u ponedjeljak, 20. rujna, od 18,30 sati.

"Vukovarsko kazalište u vukovarskoj kulturi 1884. – 1941."
Predstavljanje knjige "Vukovarsko kazalište u vukovarskoj kulturi 1884. – 1941." Antonije Bogner-Šaban održat će se u Hrvatskom domu Vukovar u utorak, 21. rujna, u 18 sati.

Izvor:Culturnet.hr
 

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.