Kolumne

utorak, 23. veljače 2021.

Otvorena nova Verbumova knjižara u Vinkovcima


vrijeme: 19.02.2021.
mjesto: Vinkovci


U petak, 19. veljače, nakladnička kuća Verbum otvorila je svoju novu knjižaru u Vinkovcima koja se sada nalazi na adresi Vladimira Nazora 9. Nakladnička kuća Verbum djeluje već 28 godina, a knjižara u Vinkovcima jedna je od 13 knjižara Verbum koje se nalaze diljem Hrvatske.

U novom, bogatije opremljenom prostoru ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor duhovnog štiva, romana, knjiga obiteljske tematike, izdanja za djecu i mlade, literature s područja humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije, priručnika itd. Osim toga, u ponudi su dostupni časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti.

Nova knjižara u Vinkovcima preseljena je s adrese Vladimira Nazora 5 u novi i veći prostor na adresi Vladimira Nazora 9, u neposrednoj blizini župne crkve sv. Euzebija i Poliona. Otvorena je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8,30 do 13 sati.

Svi ljubitelji dobre knjige pozvani su posjetiti novu knjižaru Verbum, u novom i opremljenijem prostoru gdje među mnoštvom kvalitetne literature mogu izabrati nešto za sebe!

zvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.