Kolumne

ponedjeljak, 29. travnja 2019.

Predstavljanje knjige | Gorkić Taradi: Konobar s olovkom


03.05.2019. (petak) u 18,00 sati u Dvorani Scheier u Čakovcu održat će se 3 u 1: predstavljanje knjige Konobar s olovkom Taradi Gorkića popraćeno malom izložbom karikatura i ilustracija iz knjige Ivane Kiščinal, a sve začinjeno rapom Luke Prgića Prge i beatboxingom Waltera Reketi zvanog WalTREX.

Knjiga Konobar s olovkom sastoji se od dva dijela:

Ivana Kiščinal, ilustracija
Prvi dio, Gorkić je govorio!, sadrži šaljive, tzv "mudre" izreke u nekoliko različitih područja, te misli popraćene su sa 75 ilustracija/karikatura mlade, još neafirmirane (barem do ove knjige) ilustratorice Ivane Kiščinal koja je odlično pogodila srž misli i izreka.


Drugi dio knjige, Ah, to ugostiteljstvo! je zbirka blogerskih radova vezana uz ugostiteljstvo, turizam i zanimanje konobar, skup šaljivih priča iz konobarskog života, neki s dvosmislenim nazivom.

Prga će izvesti 5 svojih pjesama, dvije uz beatboxing WalTREXa. Povodom predstavljanja knjige jedna pjesma doživjet će svoju i praizvedbu i premijeru!

Te večeri bit će izvučeni neki dobitnici, bit će i zloupotrebe položaja, a proglasit će se i jedan ambasador, no detalje možete saznati samo dolaskom na predstavljanje knjige. :)

Fotografije: Luka Prgić Prga i Walter Reketi. Izvor: Luka - ŽIVOT SREDNJOŠKOLCA ft. WalTREX

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.