Kolumne

ponedjeljak, 26. studenoga 2018.

Poetsko druženje | Nataša Nježić Bublić i Robert Janeš


U ponedjeljak, 26.11.2018., u prostorijama Kulturnog centra Mesnička, pred vjernom publikom održano je posljednje ovogodišnje Poetsko druženje s pjesnicima, piscima, književnicima koje organizira naš časopis. Gosti su bili Nataša Nježić Bublić i Robert Janeš.

U ugodnoj atmosferi i predivnom prostoru Kulturnog centra Mesnička, o njihovom literarnom radu, životu, putovanjima, razmišljanjima i planovima, razgovarali su Vedran Smolec i Sonja Smolec, urednici časopisa, nakon čega su Nataša i Robert, na oduševljenje gostiju, čitali svoje stihove.

I Nataša i Robert autori su koji su do sada pokazali svoj osebujan talent. Nataša je do sada objavila tri zbirke poezije, Srebrna ljuljačka, Soba 99 za koju je dobila Kvirinovu nagradu i Sunce za malu M.
Dok je Nataša prvenstveno posvećena svom pisanju i radu na portalu Metafora, Robert je osim u pisanju poezije i kratkih priča  aktivan i kao glumac i kao član više književnih udruga gdje čita svoju poeziju te se bavi i slikarstvom. Njegov opus napisanih a neobjavljenih radova je veoma velik te  želimo da i njemu uskoro bude objavljena barem jedna zbirka poezije.

Fotografije: Vedran Smolec
Suorganizator: Kulturni centar Mesnička 12

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.