Kolumne

utorak, 10. travnja 2018.

Nova audicija u maloj sceni


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw6ZuRziZRjmrt566TOnR1rKscgRZ0PgCtzP_Ij3GMM2ACd15NxvbRLmvXSXUFsZ43zvGToBF549-3d7Dv1mHcm7t6Q59xvfR-kBXwUu94ExSDpl28yyIKye-UYR4RvuIx9mUIVX4cv8A/s320/Program+Mala+scena+copy.png Plavi zvuk nova je društveno-odgovorna predstava, u koprodukciji Male scene i UO Kruna Tarle-art, koja se bavi ekološkom problematikom. Održivi razvoj, svijest da novim generacijama moramo ostaviti otvorene perspektive razvoja, a ne opustošenu planetu, postala je top tema ne samo u europskim, već i u svjetskim razmjerima. U predstavi čiji tekst potpisuje Tena Šnajder te režiju Kruna Tarle uz asistenticu Moranu Dolenc, igrat će za koje raspisujemo audiciju.

Audiciji mogu pristupiti profesinalni glumci (završen minimalno preddiplomski studij) spremni na istraživački rad iz područja lutkarstva i fizičkog kazališta, a održat će se u utorak, 17. travnja, u kazalištu Mala scena s početkom u 12 sati.

Prijavu i životopis potrebno je poslati mailom na info@mala-scena.hr najkasnije do 14. travnja, dok je za audiciju potrebno pripremiti etidu na temu ekologije u trajanju do najviše tri minute.
Premijera će se u Maloj sceni održati 4. listopada, a pokusi će se odvijati u dvije faze: tijekom svibnja i lipnja te tijekom rujna i listopada.

Predstava će biti rađena u lutkarskom mediju shvaćenom u širem smislu - modernim, nekonvencionalnim kazališnim jezikom primjerenim djeci i mladima od 10 godina naviše.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.