Kolumne

petak, 28. listopada 2016.

Škola lijepog čitanja




Nakon samo nekoliko mjeseci rada u Zagrebu,  i sjajnih rezulatata kojima je naš program zadobio veliko povjerenje djece i roditelja, odlučili smo isto ponuditi i najmlađim velikogoričanima.

Škola lijepog čitanja jedinstveni je projekt u ovom dijelu Europe namijenjen prvenstveno djeci kako bi savladali vještinu čitanja s razumijevanjem, naučili tehnike disanja i dikcije, te stekli samopouzdanje koje će im olakšati daljnje školovanje.

U današnjem vremenu mladi sve manje razgovaraju jer se komunikacija svodi na korištenje napredne tehnologije i skraćenice na društvenim mrežama. Stručni tim u kojemu su audio producenti i dugogodišnji radijski i televizijski voditelji te komunikolozi odlučio je mladima pokazati tajne tehnike i vještine voditelja, glumaca i spikera te im time omogućiti potpunu slobodu izražavanja bez straha i nesigurnosti.


Odavno je poznato kako je redovito čitanje knjiga iznimno  važno za razvoj mentalnog zdravlja: poboljšava pamćenje, analitičko razmišljanje i komunikacijske vještine; proširuje vokabular; povećava kreativnost i empatiju prema drugim ljudima te općenito poboljšava kvalitetu života.

Kako bi novim generacijama omogućili kvalitetno školovanje i snalaženje na svim životnim poljim, plan je svakom djetetu u Hrvatskoj omogućiti da pohađa našu školu. U bilo kojem gradu, mjestu ili selu!

Program uvijek prilagođavamo potrebama djeteta, a sastoji se od niza vježbi koje su temelj za stjecanje vještine lijepog čitanja .

Edukacija se provodi na tri načina: u trajanju od mjesec dana, tri mjeseca ili tijekom cijele školske godine. U skladu s tim program je brži ili opširniji.

Škola lijepog čitanja
vraća djeci volju za čitanjem, uči ih trikovima najboljih govornika te svojim učenicima omogućuje da samo jednom rečenicom u 30 sekundi pridobiju pažnju slušača.Usavršavanje vještine čitanja također daje priliku djeci posuđuju svoje glasove najpoznatijim likovima iz crtića te sa sudjeluju u snimanju reklama ili u dječjim radijskim emisijama kao što je već bila prilika polaznicima naše škole.





-03.11. 2016 otvaramo svoja vrata u Zagrebačkoj 13 U Velikoj Gorici

-radionice se održavaju i u Vrličkoj 15 na Srednjacima u Zagrebu

-Upisi u tijeku

095 596 93 63


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.