Kolumne

ponedjeljak, 24. srpnja 2023.

Održan sastanak projekta ‘’Dance to improve physical, mental, and social health’’ u Rijeci

 

U utorak 18.7.2023. u Rijeci je održan projektni sastanak Erasmus+ projekta ‘’Dance4DYP” u Rijeci. Ovaj projekt ima za cilj razviti  program modernog plesa za mlade u nepovoljnom položaju i poboljšati njihovo zdravlje, a analizirat će se i psihološko zdravlje. Tjelesno zdravlje sudionika mjerit će se kroz fizičku spremnost, njihovu psihološku dobrobit kroz sliku o tijelu i samopoštovanje. Iako je ovaj plesni program usmjeren na mlade i drugi članovi zajednice bit će pozvani da se pridruže ovom projektu. Dance4DYP program će biti razvijen u Španjolskoj, Italiji i Hrvatskoj, očekuje se da će pozitivno utjecati na djecu i adolescente, uključivanjem u novu motivirajuću inicijativu koju će podijeliti sa svojim obiteljima, učiteljima i mentorima.

U projektu sudjeluju: University of Murcia kao koordinator projekta te partneri CUS Palermo iz Italije i Savez športova osoba s invaliditetom PGŽ iz Hrvatske

Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije poziva roditelje mladih i djece s teškoćama da prijave svoju djecu na besplatne plesne radionice i ostale sportske aktivnosti Saveza koje počinju od rujna 2023. Prijave na broj 051-312-226.

  

1 komentar :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.