Kolumne

utorak, 10. siječnja 2023.

Budi važan dio naših puzzli

Nakon 5 godina postojanja, 4 zbornika, 3 slikovnice i 1 knjige vraćamo se svojim počecima!
Udruga Mlada pera poznata je po svom radu s mladima i poticanju dječjeg literarnog stvaralaštva stoga će skoro cijele kalendarske 2023. godine prikupljati literarne radove mladih, sve objaviti na portalu Top generacija, a najbolje u zborniku.


Prije 5 godina prva objava je bila:

Znamo da među mladima ima mnogih koji pišu, neki poskrivećki, neki javno. I ima ih svih godina, svih generacija, a mi ih pozivamo da svi zajedno, bez obzira na starost, budu TOP GENERACIJA, generacija koja piše i koja želi pokazati to što piše.
Bez obzira pišu li stalno, ili imaju neki sastavak iz škole na koji se posebno ponose, zovemo i osnovnoškolce i srednjoškolce da ih pošalju na portal, mi ćemo ga objaviti. Radi li se samo o nekoliko misli, sastavku, priči, eseju, pjesmi, epu, nema veze, neka šalju ako žele da i drugi pročitaju ono što je njihov mozak (ili srce) iskomponirao.

Sada ćemo samo dodati: Djeca šalju, portal TOP GENERACIJA objavljuje sve, a najbolji radovi bit će objavljeni u godišnjem zborniku!

Dakle, tema je slobodna, forma je slobodna, što više radova pošaljete veća je mogućnost da će vam rad biti objavljen u godišnjem zborniku. U izbor ulaze svi radovi pristigli na natječaj u periodu 10.01. – 31.10.2023. godine. Nema ograničenog broja radova po autoru. 

Posebno poglavlje u zborniku bit će posvećeno Otkrivačima Najkutka Međimurja, a sva ostala poglavlja formirat ćete vi sami temama i sadržajem svojih literarnih uradaka!

Svi autori koji budu izabrani za objavu u godišnjem zborniku dobit će besplatno svoj primjerak zbornika kad izađe i zato taj zbornik, ta knjiga Neka bude što deblja jer je plod našeg podneblja. Pozivamo te da budeš važan komadić naših puzzli!Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.