Kolumne

četvrtak, 15. prosinca 2022.

CeKaTe | Multimedijalna plesna predstava 18 Degrees Below the Horizon

 


Multimedijalna plesna predstava 18 Degrees Below the Horizon
 u koreografiji i izvedbi  Stošije Zrinski bit će izvedena 16. i 17. prosinca 2022. s početkom u 19,30 sati u Centru za kulturu Trešnjevka. Izvedbom ove predstave Trešnjevačka plesna scena Centra za kulturu Trešnjevka i Udruga plesnih umjetnika Hrvatske započinju suradnju. Cijena ulaznice je 30 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online i sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka.

O predstavi:

Multimedijalna plesna predstava 18 Degrees Below the Horizon uprizoruje večer, noć i svitanje koje prethode važnoj odluci u životu protagonistice. Predstava je nadahnuta osobnim iskustvima koja kroz četiri tematske cjeline Old SofaMystiqueBlanket Bear i Horizon govore o zasićenju postojećim okolnostima i želji za promjenom, osjećaju gubljenja i pronalaženja identiteta, te viziji i nadi za bolju budućnost koja se nalazi negdje „iza horizonta”. Predstava je premijerno izvedena na festivalu NOSI SE Teatro Verrdi 2018 godine u Zadru, a obnova predstave je podržana kroz 10 week Creative Space program u Londonu, UK.

Koreografija, izvedba i video: Stošija Zrinski
Autor glazbe: Dino Seferović
Dizajn svjetla: Bojan Gagić
Koreografsko – dramaturški savjet: Jasna Čižmek Tarbuk
Tehnička podrška: Tomislav Zrinski
Realizacija kostima: Nada Sokolić Vukić
Fotografija: Tomislav Kraljević Shome
Suradnja: Udruga plesnih umjetnika Hrvatske, Centar za kulturu Trešnjevka
Financijska podrška: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zadar
Zahvala: Zagrebački plesni centar, Croydon Youth Theatre Organisation & Shoestring Theatre (London, UK)Više informacija možete pročitati OVDJE. 

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.