Kolumne

ponedjeljak, 11. svibnja 2020.

Natječaj Književnog petka: Zagrebu – riječju i slikom


Uredništvo Književnog petka, najdugovječnije zagrebačke književno-kulturne tribine u organizaciji Knjižnica grada Zagreba, objavljuje natječaj u kojem sve zainteresirane građane poziva na kreativni odgovor na nedavni razorni potres u kontekstu epidemije korornavirusa, situaciju bez presedana u novijoj zagrebačkoj povijesti.
Jedinstvena je to prilika da svi koji žele zabilježe ono što im u ovim trenucima znači ovaj grad, osobito u svjetlu nadolazećeg Dana grada Zagreba 31. svibnja 2020. godine.
Pjesmu, kratku priču, fotografiju i/ili kratki video inspiriran Zagrebom svi zainteresirani građani Republike Hrvatske mogu poslati na mail e-adresu knjizevni.5ak@gmail.com zaključno do nedjelje, 17. svibnja 2020. godine.
Peteročlani žiri odlučit će o najboljim radovima u svakoj kategoriji, a po normalizaciji poslovanja u Gradskoj knjižnici će se organizirati predstavljanje nagrađenih autora i njihovih radova.
Članovi žirija bit će pjesnikinja Sanja Baković i urednik portala Kultupunkt.hr Lujo Parežanin, oboje ovogodišnji urednici i voditelji Književnog petka, te troje članova Uredništva Književnog petka iz redova knjižničara. 
Više o samom natječaju možete pročitati ovdje: https://bit.ly/34TpbeE.

Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju. 

Hvala! 

Ivana Fištrek 
Uredništvo Književnog petka
Gradska knjižnica
Knjižnice grada Zagreba
Starčevićev trg 6
10000 Zagreb

tel: 01/4694-327

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.