Kolumne

četvrtak, 7. svibnja 2020.

Hit predstava „Pale sam na svijetu“ ponovno u Hrvatskoj i to na Mala scena online!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw6ZuRziZRjmrt566TOnR1rKscgRZ0PgCtzP_Ij3GMM2ACd15NxvbRLmvXSXUFsZ43zvGToBF549-3d7Dv1mHcm7t6Q59xvfR-kBXwUu94ExSDpl28yyIKye-UYR4RvuIx9mUIVX4cv8A/s320/Program+Mala+scena+copy.pngKultna predstave kazališta Mala scena „Pale sam na svijetu“, predstava za djecu od 3 do 10 godina, koju je Ivica Šimić premijerno odigrao još u rujnu 1986. godine, nastavit će ove subote, 9.5., niz predstava koje prikazujemo na našoj Vimeo stranici u okviru aktivnosti Mala scena online.

Predstavu je režirao Radovan Milanov, glazbu je skladao Ivica Šimić, a scenografiju je izradila Valentina Supanz Marinić.

Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.

Tijekom priprema za izvedbu Ivica Šimić nam je rekao: „Mali Pale i ja družimo se već gotovo 2000 izvedaba, a nakon dugo vremena ponovno smo u Hrvatskoj čemu se neizmjerno radujem.

Vjerujem da će predstava ostaviti jednako snažan dojam preko naše Vimeo platforme kao i u izravnom kontaktu s djecom i donijeti im toplinu i prisnost kazališta u ovim posebnim vremenima.

Jedva čekam subotu!“

Osobito želimo zahvaliti gospođi Mirjani Hrga čijom će dobrotom terasa konobe „Mare“ u Osoru na jedno poslijepodne postati Mala scena, a koja je također pomogla da se mali Pale, scenografija i gitara dopreme na otoke Cres i Lošinj.

Predstava će na našim stranicama biti dostupna i na zahtjev, a predstavi se može pristupiti od subote, 9.5., u 17 sati putem linka: vimeo.com/ondemand/palems

Za cijenu od samo 35 kuna u predstavi može uživati cijela obitelj i pogledati ju neograničen broj puta, a uz to pomažete i podržavate opstanak kazališta Mala scena, kazališta na neovisnoj sceni.

Također omogućavamo grupne popuste ukoliko učitelji, profesori,odgajatelji žele predstavu podijeliti sa svojim učenicima u sklopu online nastave.

U sklopu Mala scena online Buga Marija Šimić svakodnevno čita priče na Facebooku i Instagramu, Ivica Šimić i Vitomira Lončar javljaju se uživo s različitim zanimljivim temama iz svojih ekspertiza, a održavamo lutkarske, pjevačke i plesne radionice sa svojim partnerima Moranom Dolenc (kazalište LOFT), Sofijom Cingulom i Unom Matijom Štalcar Furač  (UO Škvadra).

Pratite nas, dijelite, komentirajte, predlažite! Mala scena, prepoznatljivo različito kazalište, s vama od 1986.!

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.