Kolumne

utorak, 12. svibnja 2020.

#citajdoma - Najljepše priče u domu svakog djeteta


SOS Dječje selo Hrvatska u travnju je pokrenulo online kampanju #citajdoma, koju su u protekla tri tjedna podržale brojne poznate osobe iz javnog života. 

Cilj  kampanje je svoj djeci u Hrvatskoj, koja su u svojim domovima, uljepšati dan čitanjem priča te pozvati građane da donacijom od 10 HRK pomognu  u stvaranju sretnog djetinjstva za djecu u SOS Dječjim selima. To mogu učiniti slanjem SMS poruke sadržaja 10 na broj 705103.

Čitajući omiljene priče za djecu, kampanju su do sada podržali:  Nevena Rendelli, Vanda Winter, Ecija Ojdanić, Domagoj Jakobović Ribafish, Pamela Ramljak, Mirna Maras, Renata Belc Krog i Ivana Pevec - Radio 101, Jelena Veljača, Damir Kedžo, Antonija Šola, Ida Prester, Antonija Pintarić, Goran Grgić, Arija Rizvić, Larisa Lipovac Navojec, a priče se mogu pogledati na InstagramFacebook i YouTube kanalima SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U narednom tjednu kampanja ulazi u svoje posljednje dane. Tijekom protekla tri tjedna, brojni građani priključili su se kampanji objavljujući priče na svojim profilima, a SOS Dječje selo Hrvatska objavit će neke od njih, uz priče poznatih osoba, tijekom finalnog dijela kampanje i to prema poznatom rasporedu, svakoga dana u 18 sati na svojim kanalima.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.