Kolumne

četvrtak, 19. ožujka 2020.

Mala scena nastavlja s prijenosima uživo i donosi predstave na zahtjev!


U subotu, 21. ožujka u 17 sati, kazalište Mala scena će, u sklopu inicijative «Mala scena online», uživo prenositi predstavu «Iglica» nastalu u suradnji s Triko Cirkus Teatrom.

«Iglica», autorice Lane Šariće koju je režirao Ivica Šimić, priča je o djevojčici koja je drugačija od ostalih. Od rođenja je posebna zbog - iglica koje joj rastu iz cijelog tijela. Iglice je brane je od svih koji bi joj htjeli nešto učiniti nažao, ali je i priječe da bude kao i sve druge djevojčice. «Iglica» je priča o jedinstvenosti i posebnosti svakoga od nas, priča o odrastanju te bolima i radostima koji prate ovaj proces. Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše.

Ova neverbalna predstava o društvu koje teško prihvaća drugačije osvojila je i dvije nagrade. Nikolina Majdak proglašena je najboljom glumicom u službenoj konkurenciji festivala ASSITEJ 2013., a nagradu za najbolju kostimografiju na istom je festivalu dobila Mirjana Zagorec.

Cijena pristupa prijenosu iznosi 35 kuna, može se kupiti na sljedećem linku: https://bit.ly/2UaJuz8, a vrijedi za jedan uređaj.

Uz prijenose uživo, ukoliko niste stigli pogledati neki od naših dosadašnjih prijenosa, predstave koje su već odigrane moguće je pogledati i naknadno, kada god to poželite! «Priča o oblaku» dostupna je na https://vimeo.com/ondemand/oblakms, dok je predstava «Huligan» dostupna na https://vimeo.com/ondemand/huliganms.

Za sve prijenose i snimke nudimo grupni popust školama koje žele izvedbe predstava koristiti u online nastavi. Za više informacija možete nam se javiti na buga@mala-scena.hr

Inicijativa «Mala scena online» započela je 12. ožujka, a od tada se svakodnevno, prije i poslije podne, uživo uključujemo s javljanjima na Facebook i Instagram stranici kazališta. Priče za djecu koje u 10 sati čita Buga Marija Šimić pogledane su više od 11 tisuća puta, dok su priče, anegdote i iskustva Vitomire Lončar i Ivice Šimića pogledani više od 20 tisuća puta. Prijenosi predstava «Priča o oblaku» i «Huligan» pogledani su na više od 500 uređaja!

Mala scena, prepoznatljivo različito kazalište, s vama od 1986. Hvala vam na povjerenju i što možemo biti uz vas!

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.