Kolumne

utorak, 11. veljače 2020.

Najava programa kazališta "Joza Ivakić" Vinkovci


subota 15. veljače u 20 sati KOMEDIJA: "Kako?...i zašto ubiti muža?"
Produkcija: PRIZOR

Adaptacija  i režija: Rade Vukotić

Igraju:
Nataša Aksentijević
Peđa Damnjanović
Komedija o milijun razloga za ubojstvo supruga nastala je nakon burne reakcije nježnijeg spola na priručnik „Kako i zašto ubiti ženu“. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, nakon  čega je napisao priručnik namijenjen damama.

„U ovoj komediji žene mogu otkriti na koji su tip supruga osuđene, uz detaljno objašnjenje ponašanja i maštovite preporuke za njegovo uklanjanje. Tu će se pronaći razne vrste supruga - od kućnih majstora, hipohondrija, seksualnih manijaka, razmaženih kretena.“ - najavljuju organizatori.

Trajanje: 75 min.

Cijena ulaznice:
 pretprodaja 50 kn/ na dan izvedbe 60 kn



nedjelja 16. veljače u 20 sati KOMEDIJA:  B. Dimitrova: "Disfunkcija glave - produkcija Gradskog kazališta Scena Gorica Adaptacija teksta i režija: Ivan Leo Lemo

Igraju: Barbara Vicković - Beti Ranko Zidarić – Branko Alen Šalinović – Danko Mladen Kovačić – Ranko

Ova komedija na suptilan i vrlo duhovit način  tematizira seksualne probleme kod muškaraca. Predstava prati posjete trojice muškaraca psihijatrici i njihova suočavanja sa seksualnim disfunkcijama te pokušajima pronalaženja rješenja njihove impotencije.

Trajanje: 80 min.

Cijena ulaznice: u pretprodaji 45 kn / na dan izvedbe 55 kn. (Ulaznice već kupljene za otkazani  termin 31.1. potrebno je zamijeniti za nove, na blagajni kazališta.)



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.