Kolumne

utorak, 19. ožujka 2019.

Predstavljanje knjige Silvije Šesto u Bookari


Pozivamo vas na predstavljanje knjige "Uhvati mi plavog medu", autorice Silvije Šesto koje će se održati u knjižari Bookara u Maksimirskoj 39, Zagreb u subotu, 23. travnja 2019. u 11 sati.
Uz autoricu, knjigu će predstaviti ilustratorica Vanda Čižmek i Saša Krnic u ime izdavača Ibis grafike.
Ponesite sa sobom svog najdražeg plišanog medu i Bookara vam daruje 10% popusta na ukupnu kupnju. Ako zaboravite igračku, ne brinite! Popust od 10% možete ostvariti ako budete maštoviti i originalni i nacrtate svog medu na radionici u sklopu predstavljanja.
Slikovnica "Uhvati mi plavog medu" nježna je obiteljska priča o odrastanju koja prikazuje kako najmlađi ponekad doživljavaju gubitak onog što im je važno. Na djeci razumljiv način, autorica je u malo riječi prikazala srž međuljudskih odnosa i kako nas emocije iz djetinjstva tijekom odrastanja afirmiraju kao ličnosti.
Slikovnica "Uhvati mi plavog medu", poznate spisateljice Silvije Šesto, ostvarila je zapažen uspjeh na natječaju za "Hrvatsku lijepu knjigu" u 2018. Slikovnica koju je ilustrirala Vanda Čižmek, izabrana je društvo najljepše oblikovanih knjiga koje će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natječaju "Best Book Design from all over the World"  i na izložbi "Book Art International".
Više pojedinosti o knjizi pogledajte ovdje: http://bit.ly/2CQK66c

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.