Kolumne

utorak, 13. studenoga 2018.

Trenutak za damski književni kutak: druženje s nagrađenim velikogoričkim autoricama


Na samom kraju Mjeseca hrvatske knjige otvaramo damski književni kutak! Želimo se pohvaliti našim samozatajnim velikogoričkim književnicama koje, kao orkestru iza leđa, marljivo pišu, objavljuju nove naslove i – osvajaju književna priznanja. Kako zaslužene ovogodišnje nagrade ne bi za naše sugrađane prošle ispod radara, odlučili smo vam ih predstaviti na zajedničkom književnom druženju.

„Mato Lovrak“ za najbolji dječji roman, „Neretvanska maslina“ za najbolji roman za mlade, nominacija za „Mali princ“ za najbolju dječju knjigu u regiji… ako se pitate tko su vlasnice ovih književnih priznanja, prije svega znajte da su sve iz Velike Gorice. To su redom Sonja Smolec, Nada Mihoković-Kumrić i Jasminka Tihi-Stepanić.

Tri dame koje smo uglavnom upoznali kroz njihovo pisanje za djecu i mlade, ovoga puta otkrit će nešto o sebi i nama odraslima. Koliko i što im znače osvojena priznanja, što je to u čemu su njihove knjige bile bolje od ostalih, o čemu trenutno pišu i čime se sve još bave saznat ćemo u našem damskom književnom kutku, u pravi trenutak u srijedu 14. studenoga 2018. u 19.00 sati. Susret će se održati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.

Trenutak za damski književni kutak
Druženje s nagrađenim velikogoričkim književnicama
Književni susret
Gošće: Sonja Smolec, Nada Mihoković-Kumrić, Jasminka Tihi-Stepanić
U srijedu 14. studenoga 2018. u 19.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.