petak, 1. prosinca 2017.

Počinje advent u maloj sceni!


https://3.bp.blogspot.com/-C7mX5bt6Z10/WHNJfb7bwrI/AAAAAAAAC48/UxZy3biU2Sgu5Swzx7X5pTgybcbyScOjgCPcB/s320/Program%2BMala%2Bscena%2Bcopy.pngStigao je i prosinac, mjesec ispunjen veseljem, ljubavlju, darivanjem i lijepim uspomenama koje će publika itekako moći stvarati i u Maloj sceni!

Učinili smo da kroz kazalište djeca rastu, komuniciraju, uče o sebi i svojim vršnjacima, kao i o svijetu koji ih okružuje te ćemo posljednji mjesec u godini obilježiti adventskim izvedbama. Različitim uzrastima pripremili smo naša 4 naslova i 13 izvedbi nakon kojih Sveti Nikola i Djed Mraz djeci dijele darove i te trenutke čine nazaboravnim.
Već ove subote (2.12.) najmlađi (1,5+) će svoje prve kazališne korake moći stvarati uz našu najnoviju „Priču o VELIKOM i malom“ Kristine Gavran i to u tri termina – u 10, 12 i u 17 sati. Ovim naslovom obilježit ćemo i Dan Svetog Nikole u srijedu (6.12.), s početkom u 18 sati.

Cijela obitelj i svi ljubitelji životinja itekako će se dobro nasmijati, ali i naučiti da psi nisu igračke u predstavi „pazi.mazi.voli.“ Dine Vukelić i Nine Horvat koja je na repertoaru u nedjelju (3.12.) u 10 i 17 sati.

Raspored održavanja ostalih izvedbi stoji na internetskim stranicama Male scene, dok se ulaznice mogu rezervirati online ili telefonski na (01)4683352.

Advent u Maloj sceni trajat će od 2. do 22. prosinca, namijenjen je djeci od 1,5 do 15 godina te je dio manifestacije „Advent u Zagrebu“ Turističke zajednice Grada Zagreba.


Sve informacije možete pratiti i na društvenim mrežama Male scene!

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.