Kolumne

srijeda, 20. rujna 2017.

Kate Mitchell i Elizabeth Suzana Kozina u Zagrebu



Autorice iz Splita Kate Mitchell i Elizabeth Suzana Kozina predstavit će svoje knjige u Zagrebu u knjižnici Bogdana  Ogrizovića u četvrtak, 21. rujna u 18 sati.

Jedna od najpopularnijih domaćih autorica ljubavnih romana, „kraljica ljubića“, Kate Mitchell predstavlja svoju dugoočekivanu, trinaestu knjigu „Izdana od svih“, u kojoj otvara temu pobačaja u domaćem ljubavnom romanu. U ljubavnim romanima Kate Mitchell u prvom planu je osjećaj zaljubljenosti iz kojeg nastaje prisnost te odanost obitelji i osjećaj odgovornosti prema drugima.
Elizabeth Suzana  Kozina predstavlja svoju knjigu mudroslovica „Zato me niste razumjeli“ u kojoj su probrane autorske minute mudrosti kojima je na društvenim mrežama osvajala na tisuće lajkova. Dan poslije promocije, Elizabeth Suzana Kozina putuje u humanitarnu misiju u Ruandu, pa je promocija u knjižnici Bogdan Obrizović ujedno i prilika njezinim zagrebačkim prijateljima da je pozdrave.

Predstavljanje knjiga Elizabeth Suzane Kozina i Kate Mitchell moderira Sandra Pocrnić Mlakar, urednica nakladničke kuće Beletra.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.