Kolumne

srijeda, 7. prosinca 2016.

Predstavljanje knjige „Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak – Prvi dio: Puteljkovi prijatelji“

i razgovor i druženje s autorom Krunom Šafranić.


Izuzetna nam je čast pozvati Vas na predstavljanje fantastičnog romana "Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak - prvi dio: Puteljkovi prijatelji" autora Krune Šafranića, kojem je ovo prvijenac i prva knjiga trilogije fantastičnih doživljaja glavnog lika Dejana Dobrinića. Ovo predstavljanje knjige je posebno po tome što će se održati svega nekoliko metara od stvarnog puteljka kojim je autor svakodnevno išao u školu. Upoznajte Čudnovati puteljak i Puteljkove prijatelje i neka vas ova knjiga vrati u djetinjstvo.

Knjiga je izašla u mjesecu rujnu u nakladi nakladničke kuće Redak iz Splita. Predstavljanje romana i promocija autora održat će se dana 10. prosinca 2016. s početkom u 17,00 sati u "Dreams Bar Zagreb", Velikopoljska 12, Veliko Polje...

Urednik knjige je Denis Peričić (Varaždin, 1968.) nagrađivani je hrvatski pjesnik i književnik, dramski i znanstveno-stručni pisac, prevoditelj, esejist, kolumnist, kritičar, antologičar, novinar i publicist, i mnogostruki urednik. Radovi su mu uvršteni u desetak antologija te prevođeni na engleski, njemački, španjolski, poljski i makedonski jezik. Autor je 50-ak znanstvenih i stručnih radova.

Posjetiteljima i gostima prezentirati će se recenzija urednika Denisa Peričića, a ulomke iz romana čitati će autor Kruno Šafranić, koji će dočarati djelić radnje čudesnog svijeta na Čudnovatom puteljku.

Veselimo se Vašem dolasku i ugodnom druženju uz knjigu "Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak - prvi dio: Puteljkovi prijatelji" autora Krune Šafranića.

 


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.