Kolumne

ponedjeljak, 29. veljače 2016.

Susret s piscem | Sonja Smolec


Autorica Sonja Smolec će u četvrtak 3.3.2016. godine na Dječjem odjelu Knjižnice Ivane Brlić Mažuranić predstaviti svoj novi roman Moja sestra Sarah učenicima četvrtih razreda OŠ Borovje (prva grupa u 15.15 sati i druga u 16 sati)

Ovaj fantasy roman napisan je kao sjećanje jedne petnaestogodišnjakinje na vrijeme kad su se u njenoj kući počele događati neobične stvari, van svake logike i vjerojatnosti.
Kad je Sofia imala šest godina otkrila je da je imala sestru blizanku koja je umrla na prvi rođendan. Stjecajem okolnosti nekako ju je nehotice dozvala natrag i tada se počinju dešavati čudne stvari koje ne bi trebale biti istinite. Jesu li samo plod njene dječje mašte ili tu ima i nešto više?

Sonja Smolec piše pjesme, priče i romane za djecu i odrasle. Objavljivati je počela još kao učenica. Surađuje s brojnim domaćim i stranim časopisima. Dobitnica je više domaćih i međunarodnih priznanja. Piše na hrvatskom i engleskom jeziku, a prevođena je na engleski, španjolski, njemački i makedonski jezik.

Izvor podadata: KGZ

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.