Kolumne

utorak, 12. rujna 2023.

Natječaj za elektronski zbornik poezije „Zvira reč“

          

Na natječaju za e-zbornik "ZVIRA REČ" mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske s neobjavljenim pjesmama (osim na društvenim mrežama), tema slobodna. Pjesme mogu biti na bilo kojem narječju ili na hrvatskom jeziku.


Pjesme koje izabere prosudbeno povjerenstvo bit će objavljene u e-zborniku „ZVIRA REČ“, isključivo pjesnicima koji će na pjesničkom maratonu „ZVIRA REČ“ osobno pročitati svoju pjesmu. Zbornik će ne webu biti u obliku e-knjige sa svojim ISBN brojem (listat će se kao i knjiga) a zahvalnica u jpg formatu i zbornik u PDF-u će biti svima besplatno poslan u FB inbox ili na e-mail adresu u 11 mjesecu 2023. 


Promocija zbornika i čitanje pjesama održat će se u Čakovcu 28. listopada. 2023. u županijskoj dvorani Scheier u 16 sati.


Svaki autor može poslati najviše dvije LEKTORIRANE pjesme u WORDU, Times New Roman, veličina slova 12, (DUŽINE NAJVIŠE DO 28 REDAKA I ŠIRINE DO 48 ZNAKOVA S PRAZNINAMA) s imenom i prezimenom autora, adresom, brojem telefona ili mobitela te adresom elektronske pošte, a šalju se na e-mail: zvirarec@gmail.com -  U naslovu upisati za: „ZVIRA REČ“. 


PJESME KOJE NE ZADOVOLJAVAJU GORE NAVEDENE KRITERIJE NEĆE SE UZIMATI U OBZIR!


Pjesme se primaju do 05. listopada 2023. godine. Pjesme se ne vraćaju. 


Veselimo se vašem odazivu na natječaj i dolasku u Čakovec.


Organizatori natječaja pjesnici: Jagoda Vičević i Ivan Grahovec


Pokrovitelj manifestacije: Međimurska županija


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.