Kolumne

srijeda, 28. lipnja 2023.

Najava 5. Festivala drvenih kapela - promjena programa zbog kiše


5. Festival drvenih kapela otvorili smo 25. lipnja u prelijepoj kapeli sv. Barbare uz odličan Zagrebački tamburaški kvartet, a u utorak 27. lipnja u kapeli sv. Barbare u Brestu Pokupskom slušali smo Tereziju Cukrov uz repliku fortepiana iz mozartovog vremena. 

Danas, 28. lipnja predstavljamo mlade hrvatske graditelje instrumenata Pavla Severa i Zlatka Pavlinića, koncertom Igora Pare, barokna lutnja i Egona Mihajloviča, čembalo u kapeli sv. Martina u Starom Brodu u 20 sati. 
U četvrtak, 29. lipnja u 20 sati slušat ćemo sjajnog gitarista Srđana Bulata u kapeli sv. Ivana Pavla II u Ključić Brdu.
U petak, 30. lipnja u 20 sati, u kapeli sv. Ivana Krstitelja u Buševcu nastupit će naši slovenski gosti - Domen Marinčić, viola da gamba i Tomaž Sevšek, čembalo Atelijera Pavlinić.

U programu 5. Festivala drvenih kapela Sancta Barbara došlo je do izmjene u zadnja dva dana festivalskog programa zbog vremenskih neprilika. Koncert festivalskog ansambla Capella Lignum održat ćemo u subotu, 1. srpnja u 18 sati u Kapeli ranjenog Isusa, a ladanje u Donjem Podotočju uz jazz Trio Valerije Nikolovske održat ćemo u nedjelju, 2. srpnja u 19 sati. 

Sve informacije dostupne su na festivalskoj web stranici www.festivaldrvenihkapela.com

Subota / 1. srpnja / 18.00
Kapela ranjenog Isusa - Velika Gorica
Festivalski ansambl Capella Lignum

Nedjelja / 2. srpnja / 19 sati
Hiža Valentina - Donje Podotočje
Trio Valerije Nikolovske


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.