Kolumne

srijeda, 22. ožujka 2023.

Totalno maštovita školica pisanja

 


U vrijeme kad je pred našu djecu postavljeno mnogo obaveza i očekivanja, ponekad je poželjno da pronađu malen kutak mašte u kojemu su neopterećeni. Pisanje je upravo taj malen kutak sigurnosti koji ćemo zajedno istražiti.

Što je to „Totalno maštovita školica pisanja?“

Radionica kreativnog pisanja namijenjena djeci i mladima koji se vole izražavati kroz svoju nevjerojatno bogatu maštu. U periodu trajanja radionice, polaznici će naučiti kako formirati priču kroz zabavne zadatke i igre u jednom opuštenom i prijateljskom okruženju.

A jeste li znali da kreativno pisanje često ima i terapeutski učinak, pa čak i pomaže djeci i mladima formirati emocije koje možda ne znaju verbalizirati?

Tko će voditi radionicu?

Radionicu će voditi Jelena Hrvoj. Književnica, ilustratorica, vlasnica izdavačke kuće, veliki sanjar i dijete u srcu. Kao osoba s disleksijom i disgrafijom, Jelena je pokazala da se svaka prepreka u životu može prebroditi i da svaki san može postati stvarnost. Uz godine iskustva rada s djecom i mladima kroz radionice likovnog izražavanja, žiriranja dječjih radova na literarnim natjecanjima, te mnogobrojne radionice kreativnog pisanja za odrasle, odlučila je formirati grupe za sve one koji bi htjeli postati pisci, ali ne znaju kako.

Radionice će biti u potpunosti prilagođene tempu djece i njihovim potrebama, brzini sposobnosti učenja, a zadatci prilagođeni kako bi učili bez dodatnog pritiska.

Za sve dodatne informacije, ali i prijave na radionicu najprije se javite na: jelena.hrvoj@gmail.com
(Radionica kreativnog pisanja za djecu održava se u suradnji s Nakladom Cranium)

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.