Kolumne

utorak, 7. ožujka 2023.

Održan program Put emocija u organizaciji udruge Ritam misli iz Varaždina



6.3.2023. u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin održan je glazbeno poetski program pod nazivom Put emocija u organizaciji udruge Ritam misli iz Varaždina.

Udruga Ritam misli od 2018. godine okuplja glazbenike i pjesnike iz Hrvatske i Slovenije u programu Put emocija koji se izvodi kao znak pažnje i ljubavi prema korisnicima doma. I ove, 2023. Godine pjesnici i glazbenici su svojom poezijom riječi i zvuka obogatili jedno poslijepodne korisnicima doma. Bio je to mali poklon umjetnika uoči 8. ožujka, Međunarodnog dana žena. Osmjesi i poneka suza bili su svakako motiv za neki novi susret. U domu uvijek postoje korisnici koji svojom poezijom uljepšavaju trenutke, tako je i ove godine, pjesnikinja, korisnica doma, Ružica Juras govorila svoje stihove.

U samom programu sudjelovali su pjesnici - glazbenici iz Zagreba, Sonja Kušec Bećirević i Alija Bećirević, oni su uz svoje stihove korisnicima doma darovali nekoliko glazbenih poslastica. Sevdahom je zatitrao zrak. U samom programu nastupali su i pjesnici iz Varaždinske županije. Kantautorica Mirjana Pospiš, zvonkim je glasom razgalila sve prisutne izvodeći svoja kantautorska djela. U programu, svoju poeziju, govorili su: Snježana Novotny, Davorka Črnčec, Hana Kunić, Tugomir Orak, Nenad Slukić i voditelji i idejni začetnici samog programa, Ljubica Ribić i Milan Novak.

Radost u očima korisnika doma svakako je poticaj za ustrajnost i upornost ka ostvarenju novih programa posvećenih korisnicima doma, hvala stručnom osoblju doma na susretljivosti - izjavili su organizatori.


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.