Kolumne

ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

CeKaTe | Premijera predstave za bebe "Noć/Dan"

 


Teatar na Trešnjevci
 Centra za kulturu Trešnjevka će u petak, 2. prosinca 2022. s početkom u 17 sati premijerno izvesti predstavu u vlastitoj produkciji pod nazivom "Noć/Dan" namijenjenu bebama od 6 do 18 mjeseci. Predstavu izvodi Frana Marija Vulić Vranković koja ujedno potpisuje i režiju, kostimografiju potpisuje Anamarija Filipović-Srhoj, a za fotografije je zaslužna Ines Novković. Trajanje predstave je 30 minuta, a mali gledatelji sjede na sceni. Predstava je dio programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2022. godinu.  

O predstavi:
Noć/Dan prati jedan dan u životu maloga mede Medoslava. On je još mali, ali želi biti veliki. Voli se igrati s vlakićima, kockicama, zvečkama, a najdraže od svega mu je kupanje u kadi i uživanje u mjehurićima. Ima Medoslav i svoju omiljenu igračku, malenoga dinosaurusa. Kroz svakodnevne aktivnosti, od ustajanja do odlaska na spavanje, prikazuju se scene koje su bebama poznate i koje prepoznaju kao bliske te im se time omogućuje da dodatno promatraju i na svoj način proživljavaju svakodnevnicu. 

Repriza predstave: 21. siječnja 2023. u 11:00 sati; ulaznica: 2 eura / 15,10 kn (ulaznica se naplaćuje i za dijete i za odraslu osobu u pratnji)

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.