Kolumne

četvrtak, 16. prosinca 2021.

V.B.Z. | Novi svjetski bestseler Rhonde Byrne "Najveća tajna"


Istina nam je promicala tisućama godina jer nismo uočili ono što je bilo tik ispred nas. Naši su nam problemi, životne drame i promjene u svijetu s lakoćom odvlačili pažnju pa smo propustili najveće otkriće do kojeg smo mogli doći i koje nam je bilo pred očima – otkriće koje nas može izvesti iz patnje u trajno blaženstvo i sreću.

Na svako ćete pitanje dobiti odgovor, svaka će vam želja biti ispunjena. Više se nikada nećete morati bojati i više nikada nećete morati patiti. To je najveće otkriće vašeg života. To je vaša sudbina.


Rhonda Byrne, omiljena autorica bestselera, objavljivanjem knjige Tajna 2006. godine pokrenula je globalni fenomen. To djelo koje mijenja živote pomoglo je čitateljima da shvate netaknute moći koje nose u sebi. No, Rhondino putovanje time ni u kojem slučaju nije bilo završeno – nešto u vlastitoj unutrašnjosti poticalo ju je na potragu za novim mudrostima. Tragala je četrnaest godina, sve dok nije otkrila univerzalnu istinu sadržanu na ovim stranicama.

Najveća tajna kvantni je skok koji će čitatelja povesti s onu stranu materijalnog svijeta, u duhovno carstvo, u kojem prebivaju sve mogućnosti. Pouke ove knjige obuhvaćaju jednostavne metode koje odmah možete početi primjenjivati, kao i dubinska otkrića koja će vam raspršiti strahove i nesigurnost, tjeskobu i patnju. Ispunjena mudrim riječima duhovnih učitelja iz cijeloga svijeta, iz prošlosti i sadašnjosti, Najveća tajna dalekosežno je majstorsko djelo i čitateljima izlaže izravan put koji vodi do okončanja patnje te života puna duboke radosti.

Ova knjiga iznosi na vidjelo najveće otkriće do kojeg čovjek uopće može doći i pokazuje vam izlaz iz negativnosti, iz problema, iz onoga što ne želite te ulaz u život trajne sreće i blaženstva.“
– iz Najveće tajne

Za recenzentske primjerke knjiga, slobodno se javite na e-mail: lidija.krvaric@magmedia.hr


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.