Kolumne

petak, 31. prosinca 2021.

Milan Pišković | Nova knjiga Mladena Pavkovića: „Ružičnjak – moji razgovori s poznatima“




Hrvatski novinar, publicist i književnik Mladen Pavković ovih je dana objavio još jednu zanimljivu knjiga, koja će posve sigurno pronaći put do čitatelja.

Riječ je o knjizi s naslovom „Ružičnjak – moji razgovori s poznatima“ a autorovi sugovornici uz ostalo su istaknute ličnosti s različitih područja, pretežno umjetnosti i kulture.

Nabrojit ćemo tek samo neke: Vesna Parun, Zlatko Tomičić, Kuzma Kovačić, Pero Zlatar, Romano Leljak, Igor Vukić, Stanka Gjurić, Mirjan Damaška, Sanja Nikčević, Jevrem Brković, Josip Pečarić, Anđelko Kaćunko, Ivan Lacković-Croata, Vjekoslav Krsnik, Izet Sarajlić, Borislav Pekić, Ivo Eterović, Branko Hoffman…

Kroz ove razgovore, na oko 300 stranica, Pavković predstavlja raznoliki spektar i profil ljudi sa širokim temama koje izbijaju iz priča, mišljenja i komentara njegovih sugovornika, od kojih su iznimno zanimljiva i sjećanja Pekića i Hoffmana na dna provedene na Golom otoku.

Knjiga zasad, nažalost, ne će biti u slobodnoj prodaji već se isključivo može nabaviti putem emaila autora: mladen.pavkovic.kc@gmail.com.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.