Kolumne

srijeda, 13. siječnja 2021.

V.B.Z. | Predstavljamo novi roman Elizabeth Gilbert "Grad djevojaka"

 

Autorica svjetskih bestselera Jedi, moli, voli i Signatura svih stvari vraća se romanom smještenim u kazališni svijet New Yorka 1940-ih i 1950-ih godina koji pršti glamurom, avanturama i putenim aferama. 

Grad djevojaka izvrsno je ispripovijedana priča s fascinantnim ženskim likovima – višeslojno i emocionalno slavlje ženskosti! Roman je to o osudi, ali i o slobodi žena da izaberu život kakav žele i uživaju u njemu – „jer život je opasan i prolazan te stoga nema smisla uskraćivati si užitak ili pustolovinu dok si ovdje“. 

Sjajan roman… Grad djevojaka otvara velika pitanja o rodu, obitelji koju sami izabiremo i o tome što znači biti žena.

– Marie Claire

 

Glamurozan i seksi roman… Ovo je priča koja osvaja, s jakim i hrabrim ženskim likovima. Radikalno i osvježavajuće.

– Sunday Times

 

Za recenzentske primjerke knjiga javite se na

e-mail: lidija.krvaric@magmedia.hr ili mob: 091 3110 440.

 

Više

 

Grad djevojaka 

Elizabeth Gilbert 

Godina je 1940. Devetnaestogodišnju Vivian Morris upravo su izbacili s elitnog ženskog koledža Vassar. Roditelji je šalju u New York k teti Peg, koja vodi posrnulo kazalište na Manhattanu: Teatar Ljiljan. U Ljiljanu Vivian otkriva boemski način života i potpuno je očarana tim šarolikim, nesputanim i nekonvencionalnim svijetom. Ondje uči što znači biti drugačija. Ona i kazališne zabavljačice, mlade, glamurozne i nerazdvojene, osvajaju grad. No kad Vivian učini pogrešku koja je izazvala velik skandal, njezin život potpuno se preokreće i trebat će joj godine da shvati što je to zapravo bilo i što je značilo...

 

Više



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.