Kolumne

petak, 22. siječnja 2021.

Natječaj za neobjavljeni rukopis

 

prijava: 21.03.2021.
mjesto: Tenja

Nakladnička kuća Antìpōd raspisuje natječaj za neobjavljeni rukopis (roman, zbirka kratkih priča, zbirka pjesama) na hrvatskom jeziku. Natječaj traje do 21. ožujka 2021.!

Natječaj je javan, a rukopisi se šalju isključivo u elektroničkom obliku na adresu e-pošte info@antipod.hr pod šifrom. Rješenje šifre i osobni podaci autora zatražit će se naknadno samo od onih autora koji uđu u uži krug natječaja. 

Najbolji rukopis bit će objavljen, a njegovu autoru dodijeljena novčana nagrada u bruto iznosu od 5.000,00 kn (pet tisuća kuna). 

Rukopis predan na natječaj ne smije biti objavljen prije ili za vrijeme trajanja natječaja u bilo kojem obliku, odnosno na bilo kojem mediju. Nagrađeni autor obvezuje se ustupiti autorska prava za izdavanje rukopisa nakladničkoj kući Antìpōd na rok od 5 godina. Ustupanje autorskih prava odnosi se na tiskanu i elektroničku verziju knjige. 

Nakladnička kuća Antìpōd može objaviti i više od jednog rukopisa prispjelog na natječaj. Ukoliko se utvrdi da nijedan od prispjelih rukopisa na natječaj ne zadovoljava literarne kriterije, Antìpōd ne mora objaviti nijedan rukopis niti dodijeliti nagradu. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni 7. lipnja 2021. godine.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.