ponedjeljak, 6. srpnja 2020.

Open call - Art u Park - F12 platformaF12 platforma poziva sve zainteresirane autore i kreativce da se sa svojim donacijama, odnosno autorskim radovima, uključe u novi izložbene postave projekta “Art u park” koji će biti realiziran u kolovozu i listopadu u Urbanom parku Hrvatskog doma. 

Za potrebe izložbenog postava, radove je potrebno slati u digitalnom obliku na platformaf12@gmail.com s predmetom “Art u park”.

Donacije mogu biti fotografije, ilustracije, digitalni radovi, skenovi originalnih radova i slično, a uz radove potrebno je poslati: ime i prezime ili umjetničko ime, mjesto i kontakt (facebook, instagram, web stranica ili online portfolio) kako bi Vas publika, odnosno, udomitelji mogli kontaktirati ili zapratiti Vaš rad. 

Zaprimljene donacije biti će tiskane u A4 formatima na Forexu, stoga molimo sve autore koji se žele priključiti pozivu da pripaze na kvalitetu i dimenzije poslanih autorskih radova zbog kvalitete tiska. 

SVI RADOVI UNUTAR POSTAVA BITI ĆE DOSTUPNI PUBLICI I SLUČAJNIM PROLAZNICIMA NA UDOMLJAVANJE! 

Open call otvoren je od 01.07.2020. godine do 01.08.2020. godine!

Nositelj projekta je udruga za društveni razvoj KA-MATRIX / izložba se provodi uz potporu Grada Karlovca kroz poziv za inicijative i mobilnost mladih 2020.

Event:Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.