Kolumne

četvrtak, 18. lipnja 2020.

Marija Klasiček objavila je knjigu "Po rubovima duše"


Krajem svibnja ove godine, pod okriljem Naklade Fragment objavljena je prva knjiga Marije Klasiček: ‘Po rubovima duše‘. Zbirka je to najpopularnijih kolumni i tekstova koje je unazad nekoliko godina pisala za portale Amazonke.com i Zivim.gloria.hr, te koje  je sa svojom vjernom publikom dijelila na svom fan pageu.

Marija Klasiček je nagrađivana glazbenica i zaljubljenik u pisanu riječ (pisala za portale zivim.gloria.hr i index.hr).
Nakon što je mislila da će svoju strast za stvaralaštvom izraziti samo kroz glazbu, otkrila je da je pisanje mnogo više veseli i da u sebi ima nepresušno vrelo inspiracije.
Svoju je autorsku karijeru započela na pomalo nesvakidašnji način, pišući na internetu, gdje se profilirala kao izuzetna kolumnistica, ali i stekla nevjerojatnu popularnost. Sve to potaknulo ju je da napiše knjigu “Po rubovima duše”(iz tiska izašla prije nekoliko dana) koja je dijelom preslika njenih kolumni, a dijelom autobiografska priča o svakojakim doživljajima jedne mlade žene u ranim tridesetima.

Više informacija potražite na:

https://www.facebook.com/MarijaKlasicek
https://marijaklasicek.com/

PDF O knjizi

1 komentar :

Unknown kaže...

Knjiga Po rubovima duše je hrana za dušu.Preporućujem je svakoj ženi od 7 do 77 godina.Kako mogu doću do knjige da je mogu čitati kad mi je loš dan.?

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.