Kolumne

četvrtak, 25. lipnja 2020.

9. festival Miroslav Krleža



Pozivamo vas na 9. festival Miroslav Krleža koji se otvara u četvrtak 2.7.2020. u 21h programom Sjećanja Krležinih suvremenika /Rade Šerbedžija / Moj obračun s njima.

Zbog sigurnosnih razloga ove je godine program Festivala premješten s Gvozda 23 u atrij Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, Frankopanska 26.

S obzirom na okolnosti koje između ostalog uključuju smanjena ionako mala sredstva za realizaciju Festivala i smanjen kapacitet gledališta zbog promjene lokacije i propisane distance među sjedalima, ove godine nema besplatnih ulaznica. Hvala vam na razumijevanju i spremnosti da kupnjom ulaznice doprinesete opstanku kulture u ovim turbulentnim vremenima.

Ulaznice za glavni program 9. festivala Miroslav Krleža i Doručak kod Krleže možete kupiti on line putem ulaznice.hr ili na blagajni Festivala sat vremena prije početka svakog pojedinog programa (blagajne se otvaraju svaku večer u 20h, za Doručak u 6h). Popratni program je besplatan.

U prilogu šaljemo programsku knjižicu 9. FMK-a s detaljnim glavnim i popratnim programom

Kako bismo uz kulturne senzacije koje vam nudimo održali i nivo društvene odgovornosti koju nalažu okolnosti, raspored gledališta bit će koncipiran po 'obiteljskom' principu (individualno, grupe po dva, tri i četiri sjedala s propisanom distancom). Molimo vas da se držite propisanog razmaka u redu na blagajni gdje ćemo vam osigurati sredstvo za dezinfekciju ruku i specijalno dizajnirane maske. Također vas molimo da ukoliko imate povišenu temperaturu ili sumnjate da ste zaraženi virusom Covid-19 odgodite posjet festivalskim događanjima do iduće godine.

Rezervacije i informacije na broj 095 353 7172 ili na mail teatar.poezije@yahoo.com (Irena Šekez Sestrić, voditeljica protokola i marketinga Festivala Miroslav Krleža).



Radujemo se ponovnom susretu s vama,

Festival Miroslav Krleža


TEATAR POEZIJE
Lovcenska 85a, 10 000 Zagreb
Kontakt:  091 2332 622
               095 353 7172
mail:  teatar.poezije@yahoo.com
          teatarpoezije@gmail.com
          goranmatovic01@gmail.com
          irena.sekez.sestric@gmail.com




Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.