Kolumne

četvrtak, 16. travnja 2020.

Projekt 'Stihovima kroz ljepote'



ADRIA TON production predstavlja svoj novi projekt. Radi se o projektu “Stihovima kroz ljepote” koji se bavi promocijom poezije, a ostvaruje se u suradnji s autorima čiji su stihovi obogaćeni glazbom te postavljeni na Youtube kanal kako bi ljubiteljima poezije ispunili dane u izolaciji. U tijeku su snimanja novih pjesama, a kanal će se ažurirati s novim djelima. 

"Poezija liječi dušu. Stihovi nas ispunjavaju, miluju, raduju, rastužuju, u stihovima živimo svoje nedosanjane snove. Stihovima se često ulazi u najdublje kutke srca, i ponekad je neke jednostavne riječi tako teško izreći, a kroz stihove te iste riječi naprosto teku svojim tokom i čine ono što često mislimo da je nemoguće; stihovima iskazujemo svoje najdublje emocije. Čitajući poeziju oplemenjujemo svoju dušu. Zato za pjesnike često kažu da imaju jednu posebnu dimenziju.

Ovaj kanal baziran je upravo na takvoj jednoj čaroliji. Ali ne samo stiha. Ovo je čarolija stiha, note i slike. Uživajući u prekrasnim stihovima poezije u izvedbi emnentih umjetnika, slušajući u pozadini autorsku glazbu koja stvara jedan savršen sklad, istovremeno uživajte u najljepšim pejzažima naše lijepe domovine. Hrvatska je nepresušan izvor blaga; prirodne, kulturne, sakralne i povijesne baštine. Na ovaj način putujte ljepotama Hrvatske obogaćene poezijom i glazbom. Jer to ispunjava dušu, čini nas smirenima i ispunjenima" poručuju iz ADRIA TONa.

Projekt “Stihovima kroz ljepote” pratite na
https://www.youtube.com/channel/UCBwPUr5ucz__UeZcPftQRQg/featureddefault.aspx?id=
te na facebook stranici:
www.facebook.com/StihovimaKrozLjepote/

Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.