ponedjeljak, 17. veljače 2020.

Neočekivano i iznenada – Vitomira Lončar i Ivica Šimić Ponovno na pozornici Male Scene u „Kraljevni na zrnu graška“


https://3.bp.blogspot.com/-C7mX5bt6Z10/WHNJfb7bwrI/AAAAAAAAC48/UxZy3biU2Sgu5Swzx7X5pTgybcbyScOjgCPcB/s320/Program%2BMala%2Bscena%2Bcopy.pngU nedjelju, 23. veljače u 17 sati u kazalištu Mala scena na zagrebačkome Medveščaku održat će se posebna izvedba predstave Kraljevna na zrnu graška Ivice Šimića i Zvjezdane Ladike.

Spletom nevjerojatnih okolnosti nastalih zbog epidemije novog virusa, Vitomira Lončar i Ivica Šimić zatekli su se u Zagrebu i odlučili ponovo odigrati predstavu s kojom su obišli pola svijeta i koja im je obilježila živote.Kada su u proljeće 1986. godine započeli rad na predstavi Pričalo i Malena (Kraljevna na zrnu graška), Vitomira Lončar i Ivica Šimić željeli su napraviti predstavu kojom će započeti raditi svoje, drukčije kazalište. Iz te predstave nastala je kazališna družina, a nakon što je uređena dvorana na Medveščaku, i kazalište Mala scena.

Kraljevna na zrnu graška,  predstava koju su Lončar i Šimić odigrali više od tisuću puta, od 1. srpnja 1986. i prve izvedbe doživjela je mnoge promjene, a prošle jeseni dobila je i nove glumce: Bugu Mariju Šimić i Ivana Colarića koji su sjajno nastavili tamo gdje su Vitomira i Ivica stali.

Ulaznice za ovu posebnu i neočekivanu izvedbu Kraljevne na zrnu graška u izvedbi Vitomire Lončar i Ivice Šimića mogu se rezervirati na Internet stranicama Male scene ili kupiti na blagajni kazališta već danas! Dođite i uživajte s njima i s nama u ovoj posebnoj i neočekivanoj izvedbi!

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.