subota, 8. veljače 2020.

Književnost u Močvari organizira tribinu | 'Rani radovi'


vrijeme: 10.02.2020. 20,30 h
mjesto: Zagreb; Klub Močvara, Trnjanski nasip bb

Program Književnost u Močvari organizira ciklus tribina 'Rani radovi' kojima se želi promovirati mlađe autore i autorice u prostorima Kluba Močvara u ponedjeljak, 10. veljače, s početkom u 20,30 sati. Ulaz na događaj je besplatan!

U prigodi otvaranja sezone 2020. svoja će djela predstaviti Marija Skočibušić, jedna od najmlađih autorica ikad na tribini (2003. godište, Karlovac) i Dario Bukač (1990. godište, Zadar). Uz to, tribina redovito ugošćuje i jednog pisca sa stažom - ovoga puta to će biti gost iznenađenja.
Marija Skočibušić inače sudjeluje na srednjoškolskim literarnim natječajima, a njezina poezija uvrštena je u zbornike „Poezitiva“ i „Rukopisi 42“. Također, radovi su joj objavljivani u časopisima „Poezija“ i „Libartes“, na internetskom portalu Strane te na blogu Pjesnikinja petkom. Sudjelovala je na književnoj tribini „Učitavanje“ u Booksi, a svoju je poeziju čitala na osmom izdanju festivala „Stih u regiji“. S obzirom na godište, jasno je da se radi o pjesničkom glasu koji će imati daleke dosege.
Idući gost, Dario Bukač diplomirao je filozofiju, etnologiju i kulturnu antropologiju 2016. godine u Zadru. Objavljivao je malo, ali tako da ne može proći nezamijećeno. Radovi su mu objavljivani na književnom portalu Kritična masa, a ozbiljno se bavi analizama filmskih plakata i primjerice starenjem u filmskoj industriji.
Nešto više o trećem gostu možete saznati na samoj tribini!
 
Izvor: Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.