Kolumne

utorak, 22. svibnja 2018.

Raspisan je treći godišnji natječaj za nagradu post scriptum za književnost na društvenim mrežama!


SADRŽAJ I SVRHA NAGRADE POST SCRIPTUM:

Udruga Kultipraktik raspisuje natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestivalu u Zadru, a sastoji se od nastupa na bestivalu, priznanja i objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima, te eventualno od sponzorskih financijskih i robnih donacija. Natjecati se za nagradu svojim autorskim Facebook profilima ili stranicama mogu svi državljani RH prijavljeni na Facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Prijaviti se mogu autori/ce osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade koji čine: Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić. Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.

PRIJAVA:

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 15. 7. 2018. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. 6. 2017.-1. 7. 2018., s navedenim datumima objave, na adresu nagradapostscriptum@gmail.com.
U obzir za žiriranje dolaze isključivo i nigdje drugdje osim na Facebooku objavljeni tekstovi.
U svrhu provjere valjanosti prijave (objave postova u natječajem propisanom opsegu i roku) autor/ica treba žiriju omogućiti provjeru na natječaj prijavljenog sadržaja na vlastitom profilu.
U slučaju da autore/ice na natječaj prijavljuje žiri ili treća osoba, autori/ce trebaju e-mailom dostaviti pismenu suglasnost za sudjelovanje u natječaju.

RASPORED DOGAĐANJA:

Žiri će na Facebook stranici Nagrade odabrati i objaviti popis 10 autora/ica koji uđu u širi izbor za nagradu. Nakon toga će žiri objaviti imena pet autora/ica užeg izbora, čijih će dio postova objaviti.
Dobitnik/ca će biti proglašen/a prije održavanja KaLibar bestivala.

Sve relevantne informacije o Nagradi bit će objavljivane na Facebook stranici Nagrade.

OBAVEZE DOBITNIKA/CE NAGRADE POST SCRIPTUM:

Dobitnik/ca je dužan/na omogućiti žiriju odabir postova iz cjelokupnog na Facebooku originalno objavljenog materijala, kao i onoga koji nastane nakon 1. 7. 2018. u svrhu uvrštavanja u knjigu.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.