Kolumne

petak, 18. svibnja 2018.

Mala scena i Teatar Tirena u projektu za veću socijalnu uključenost mladih

Glumim, dakle jesam!

Potpisivanjem ugovora s Ministarstvom kulture RH i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, 24. travnja 2018. godine, započela je provedba kulturnog projekta Glumim, dakle jesam!  Male scene i Teatra Tirena. Ovom prilikom Vas s veseljem pozivamo na predstavljanje provedbe projekta koje će se održati na medijskoj konferenciji u četvrtak (24. svibnja) s početkom u 12 sati u Maloj sceni, na Medveščaku 2.

Stručni voditelji radionica, s kojima smo imali prilike surađivati posljednjih nekoliko godina i uvjeriti se u njihovu izvrsnost, ukratko će prezentirati sadržaj projekta Glumim, dakle jesam! čija će se provedba odvijati u sljedećih 14 mjeseci. Na koji će način mladi iz Daruvara i Pakraca kroz umjetničko-kreativne radionice razvijati socijalne i kreativne vještine, jačati samopouzdanje i preventirati antisocijalno ponašanje saznajte u četvrtak!

Projekt Umjetnost i kultura za mlade Ministarstva kulture Republike Hrvatske iz Europskog socijalnog fonda izazvao je najveći interes prijavitelja, njih ukupno 328, dok su Mala scena u partnerstvu s Teatrom Tirena jedni od 11 nositelja kojima su dodijeljena bespovratna sredstva kojim se financira priprema, produkcija i provedba kulturnih i umjetničkih programa. Ukupna vrijednost projekta iznosi 826.720,53 kune, dok je iznos od 702.712,45 kuna osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ostatak sredstava osiguran je iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Baš se veselimo suradnji s mladima iz Daruvara i Pakraca kojom ćemo poboljšati socijalnu uključenost mladih u Republici Hrvatskoj, a posebno mladih u nepovoljnom položaju kroz ovakvo, veće, sudjelovanje u kulturnim i umjetničkim aktivnostima i sadržajima.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.