Kolumne

petak, 6. travnja 2018.

Poziv na obilježavanje Svjetskog dana glasa


Poštovani!

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika, sa svim svojim glumicama i glumcima, snažno podupire obilježavanje Svjetskog dana glasa (16.04.) te sudjeluje u raznim stručnim i umjetničkim programima kojima je cilj osvijestiti važnost pregleda grla i glasnica uz primjenu moderne tehnologije te pravovremeno dijagnosticirati pojavu karcinoma. Posebice stoga što je glas najvažniji instrument za rad i umjetničko djelovanje svih izvedbenih umjetnika.

Stoga Vas pozivamo da medijski popratite sve manifestacije povodom Svjetskog dana glasa (program događanja u word dokumentu možete preuzeti na poveznici).

Osobito bi nam bila čast i radost da se pridružite druženju s glumcima u Sceni Vidra, 12. travnja (četvrtak) u 18:30 sati, da nazočite predstavi 5žena.com u 20:00 sati te nam se pridružite na humanitarnom domjenku u 21:30 sati u organizaciji Lions Cluba Zrinjevac.

Na prigodnom druženju će, u znak potpore, biti mnogi hrvatski glumci poput glumica iz predstave (Mia Anočić-Valentić, Nataša Dangubić, Nina Erak-Svrtan, Daria Lorenci Flatz, Nataša Janjić), Goran Grgić, Darko Janeš, Perica Martinović, Ana Marija Vrdoljak i mnogi drugi. 


Molimo vas potvrdu dolaska u Scenu Vidra na e-mail: 
hddu@hddu.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.