Kolumne

srijeda, 10. siječnja 2018.

Književnica Natali Šarić na Virovitičkoj umjetničkoj večeri


Na Virovitičku umjetničku večer stiže Natali Šarić
13.1.2018. Subota - Caffe bar CUG, 8 PM - 11:55 PM
Stjepana Radića 104, Virovitica


Piše: Sandra Pocrnić Mlakar

Na Virovitičku umjetničku večer stiže Natali Šarić

Sinjska književnica Natali Šarić bit će gošća sljedeće Virovitičke umjetničke večeri u organizaciji udruge FRIKK. Predstavljanje pjesničkog opusa svestrane umjetnice bit će u subotu 13. siječnja u kafiću Cug na željezničkom kolodvoru, najavio je Robert Roklicer, voditelj udruge FIKK.

Natali Šarić, rodom Trkulja, rođena je u Sinju 1971. godine, a školovala se u Splitu, Sarajevu i Beogradu. Objavljuje u Hrvatskoj i u regiji. Trinaest je godina radila u osnovnim školama u Beogradu kao profesor razredne nastave, a posljednjih osam godina radi u Splitu kao edukator rehabilitator. Piše udžbenike za mlađi školski uzrast, priručnike, poeziju, kratku prozu i igrokaze za djecu. Izrađuje didaktičke igre, dizajnira i uređuje dječje i književne časopise i djeca su neiscrpan izvor njezina stvaralaštva.

Natali Šarić široj javnosti poznata je po suradnji s karlovačkom udrugom „Jak kao Jakov“ te po božićnom igrokazu “Čarobni napitak Djeda Božićnjaka“, koji se prigodno izvodi za mališane u školama i na dječjim odjelima bolnica.

Program Virovitičke umjetničke večeri održava se već četvrti tjedan zaredom, a publika je već navikla na bogatu cjelovečernju pjesničku gozbu čiji prvi dio pripada gostu, kojem se u drugom dijelu svojim pjesmama pridružuju pjesnici iz publike. Očekuju se i sugestivni nastupi glumca Igora Goluba te voditelja FRIKK-a Roberta Roklicera s biranim naslovima klasika hrvatske i svjetske poezije.

FRIKK-ova Virovitička umjetnička večer u kafiću Cug počinje u 20 sati.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.