Kolumne

nedjelja, 21. siječnja 2018.

Elizabeth Suzana Kozina i Kate Mitchell u utorak u Maruliću




U središnju splitsku knjižnicu Marko Marulić stižu dvije spisateljice s tri knjige – Kate Mitchell i Elizabeth Suzana Kozina, splitske autorice, predstavit će Splitu svoje knjige nastale u proteklih godinu dana. Kate Mitchell predstavlja svoj trinaesti po redu ljubavni roman ‘Izdana od svih’, a Elizabeth Suzana Kozina donosi dvije knjige – tvrdoukoričenu knjigu mudroslovica ‘Zato me niste razumjeli’ i najnoviju ‘Blokiraj se sama’, jedinstvenu knjigu zapisa s facebooka sa emotikonima, hashtagovima i, naravno, blokiranjima.

Iako različite izrazom i načinom pisanja, Kate Mitchell i Elizabeth Suzana Kozina su spisateljice koje govore o izražavanju osjećaja, osobito onih najosjetljivijih koje često ne znamo izraziti kako ne bismo bili ranjeni. Njihove knjige, svaka na svoj način, pokazuju kako olakšati komunikaciju u situacijama kada je osjećaje teško pokazati.

Predstavljanje Elizabeth Suzane Kozina i Kate Mitchell u Gradskoj knjižnici Marko Marulić u Splitu bit će u utorak, 23. siječnja u 18 sati, a očekuje se i gost iznenađenja.

Sandra Pocrnić Mlakar

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.