Kolumne

petak, 3. studenoga 2017.

Interliber - Potpisivanje knjiga na štandu Ibis grafike



Pozivamo vas da navratite na štand Ibis grafike u paviljonu 6 na Zagrebačkom Velesajmu na kojem vas pored knjiga i sajamskih popusta, očekuje potpisivanje knjiga i druženje s piscima i autorima čije su knjige objavljene u izdanju Ibis grafike, Semafore, Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade (KLUB PRVIH PISACA) i Knjige u centru.

Družite se s nama, osvježite se kavom ili čajem, porazgovarajte s najdražim piscem ili spisateljicom, kupite knjigu, uz koju ćete dobiti potpis i posvetu samog autora/ice.

U nastavku vam donosimo raspored potpisivanja, kojeg ćemo još nadopunjavati u toku idućeg tjedna, stoga redovito pratite FB profil Ibis grafike.

UTORAK, 7. studenog 2017.

16 sati – Nena Lončar, autorica će potpisivati knjige tajnim pismom kojeg je osmislila glavna junakinja romana ''Sve o Evi'', a ilustrator Marijan Lončar rado će nacrtati kroki portret svakog kupca koji to želi.


SRIJEDA, 8. studenog 2017.

16 sati – Marijana Križanović, potpisivanje knjige – MARINE ČUDESNE PUSTOLOVINE (Ibis grafika). Autorici će se na potpisivanju pridružiti i nagrađivana ilustratorica Vanda Čižmek.


ČETVRTAK, 9. studenog 2017.

16 sati – Silvija Šesto, potpisivanje autorskih knjiga iz naklade Semafora. Istovremeno očekujemo dolazak pisaca koji su okupljeni u Hrvatskom društvu književnika za djecu i mlade (KLUB PRVIH PISACA) koji će također potpisivati autorske primjerke knjiga.


PETAK, 10. studenog 2017.

16 sati - Ana Đokić i Zoran Pongrašić, potpisivanje autorskih knjiga autora koje je objavila Knjiga u centru. KNJIGA U CENTRU je udruga pisaca, pripovjedača, dramskih pisaca, ilustratora i ostalih umjetnika, te očekujemo dolazak ostalih članova na štand Ibis grafike na kojem ćete moći dobiti njihov autorski potpis.

Sva nadolazeća događanja možete pratiti na poveznici:

Interliber - Potpisivanje knjiga na štandu Ibis grafike



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.