Kolumne

utorak, 7. ožujka 2017.

Predstavljanje romana "Superjunakinje" u Avenue Mallu


Na Dan žena u Cinestaru u Avenue Mallu Lea Brezar predstavit će svoj prvi roman "Superjunakinje", za koji je recenziju napisala psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić. Roman "Superjunakinje" govori o četiri žene koje su dotakle dno, suočene sa svojim pogrešnim uvjerenjima. Na psihijatrijskom odjelu, u međusobnim razgovorima i u terapijskoj grupi, upoznaju jedna drugu, ali i same sebe te pronalaze u sebi uzroke svoga poraza i nalaze način da ga prevladaju. Tek prisiljene da pobijede sebe postaju prave superjunakinje, spremne da pronađu inspiraciju i vedrinu u vlastitim životima. U svojoj recenziji Ljubica Uvodić-Vranić napisala je da nas "Superjunakinje prisiljavaju da si postavimo pitanje - sličim li ja nekome iz ove priče?

Lea Brezar vodi uspješnu “full service” agenciju Dhar media, koja se temelji na načelima dharmičkog menadžmenta. Roman "Superjunakinje" njezina je četvrta knjiga, a dosad objavila zbirke poezije "Oda godinama" i "Da,i?" te priručnik "Izvan okvira".

Predstavljanje u dvorani 6 u Cinestaru u Avenue Mallu započinje u 19 sati, a roman "Superjunakinje" predstavit će autorica Lea Brezar, recenzentica Ljubica Uvodić-Vranić i urednica Sandra Pocrnić Mlakar. Voditeljica promocije je Ljiljana Hranilović Meštrić.    

Autorica najavljuje i gošću iznenađenja. (s.p.)

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.