Kolumne

srijeda, 23. studenoga 2016.

Predstavljanje knjige „Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak – Prvi dio: Puteljkovi prijatelji“


Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje romana "Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak - prvi dio: Puteljkovi prijatelji" autora Krune Šafranića, kojem je ovo prva objavljena knjiga i prva iz trilogije fantastičnih doživljaja glavnog lika Dejana Dobrinića.
Knjiga je izašla u mjesecu rujnu u nakladi nakladničke kuće Redak iz Splita. Predstavljanje autora i promocija romana održat će se 1. prosinca 2016. s početkom u 14,00 sati u Gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37. Susret s autorom romana organizira se u sklopu akcije Volim život.

Urednik knjige je Denis Peričić (Varaždin, 1968.) nagrađivani hrvatski pjesnik i književnik, dramski i znanstveno-stručni pisac, prevoditelj, esejist, kolumnist, kritičar, antologičar, novinar i publicist, i mnogostruki urednik. Radovi su mu uvršteni u desetak antologija te prevođeni na engleski, njemački, španjolski, poljski i makedonski jezik. Autor je 50-ak znanstvenih i stručnih radova.

Na predstavljanju knjige, uz autora Krunu Šafranića, sudjelovati će kao posebne gošće književnica Ksenija Kušec i ukrajinska umjetnica i spisateljica Daria Lisenko. Posjetiteljima i gostima prezentirati će se recenzija urednika Denisa Peričića, a ulomke iz romana čitati će Daria Lisenko, koja će dočarati djelić radnje čudesnog svijeta na Čudnovatom puteljku. Posjetiteljima će se također predočiti nekoliko osvrta uglednih čitatelja na pročitanu knjigu.

Moderator programa bit će Darko Matić.

Veselimo se Vašem dolasku i ugodnom druženju uz knjigu "Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak - prvi dio: Puteljkovi prijatelji" autora Krune Šafranića.

Izvor: Kruno Šafranić

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.