Kolumne

subota, 17. lipnja 2023.

Udruga Ritam misli | Lipanj u zvucima poezije, glazbe i slikarstva



Pozivamo vas na poetske bravure koje će za vas organizirati
Udruga za promicanje kulture Ritam misli iz Varaždina u suradnji s Udrugom za književnost i kulturu Humščak iz Brezničkog Huma i Turistička zajednica grada Varaždinske Toplice.

Varaždin, 21. lipnja 2023. s početkom u 19:00 pozivamo vas na već tradicionalno pjesničko druženje u kafiću, Rock Art caffeu, Petra Preradovića 24. Varaždin, Impuls poezija. Predstavit ćemo poeziju dviju autorica, Ane Piršljin i Katarine Pah. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se poetsko glazbeni par Sonja Kušec Bećirević i Alija Bećirević iz Zagreba te Tena Antonija Torjanac iz Varaždina.


Varaždinske Toplice, 24. lipnja 2023. s početkom u 20:45 pozivamo vas na prvu ljetnu terapeutski - poetsko – slikarsko - glazbenu manifestaciju, povodom obilježavanja ljetnog solsticija, Nocturnus COOLture vestigia lasae DODIR S UMJETNOŠĆU i poezijom barda hrvatske poetske scene, Enesa Kiševića. Posjetite Varaždinske Toplice i udahnite tračak povijesti uz čaroliju glazbe, poezije i boja. Manifestacije će se održati na rimskim iskopinama, Aquae Iasae, Šetalište dr. Schlossera, 42223, Varaždinske Toplice. 

Uz Enesa Kiševića, poeziju će govoriti: Asja Kišević, Hana Kunić, Vlatka Bošnjak, Anka Dorić i Nenad Slukić. 

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se: Tara Franjić / harfa,  Mihael Plantak, prof / gitara

Boje će nam na platno staviti slikari: Ivica Nemec, Đurđica Nemec, Marija Čeber

Kroz program će vas voditi: Anka Dorić, Ružica Šafranec Kišur, Josip Šafranec, Ljubica Ribić i Milan Novak

 

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.