Kolumne

srijeda, 21. lipnja 2023.

Otvorenje izložbe | Likovni programi Ce_Ka_Te_a

 

Galerija Modulor Centra za kulturu Trešnjevka u utorak, 27. lipnja 2023. u 19 sati otvara izložbu pod nazivom "Likovni programi Ce_Ka_Te_a". Na izložbi predstavljamo izbor radova polaznika naših likovih programa: Crtanje i slikanje (koji pohađaju dvije grupe) te Keramika (sa također dvije grupe polaznika). Izložba se može besplatno pogledati do 21.7.2023. u galeriji Modulor (Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb). 

Crtanje i slikanje u vodstvu slikarice Mije Maraković nadraslo je našu početnu želju, da budemo mjesto edukacije, ugodnog boravka i druženja, gdje se razvijaju likovne vještine, pa se kao dio programa povremeno ide i na izložbe i putovanja, kao i na zajednička druženja. Vjerujemo da izbor radova  od strane voditeljice Mije može predočiti koliko je za naše polaznike ovaj program važan i što su sve kroz njega dobili. Raspon različitih tema i tehnika ove godine želi dočarati sveobuhvatnost programa.

Polaznici keramike također se predstavljaju izborom radova od strane voditeljice Marine Blažek te žele ukazati na različitost tehnika, kao i individualan pristup polaznicima. Različite vrste glina, različite glazure, bogatstvo obika, što primijenjivih što dekorativnih, samo je dio onog što se želi prezentirati posjetiocima izložbe. Sam je program puno više, iza ovih radova stoji zaista velik uloženi trud i vrijeme, kao i novostečeno znanje i vještine. Za ove polaznike nastavljamo program pod nazivom Keramolabos, gdje će moći naučiti još i više.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.