Kolumne

četvrtak, 28. travnja 2022.

KUU “LIPA”, Gornji Mihaljevec raspisuje natječaj za 3. zbornik poezije „Šaputanje lipe“Na natječaju za 3. zbornik “ŠAPUTANJE LIPE” mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske s neobjavljenim pjesmama, tema slobodna, Pjesme mogu biti hrvatskom jeziku ili na bilo kojem narječju.

Pjesme koje izabere prosudbeno povjerenstvo (sastavljeno od tri stručna člana) bit će objavljene u zborniku „ŠAPUTANJE LIPE“, a zbornik će biti svima besplatno uručen prilikom promocije (na kojoj će odabrani autori recitirati svoje pjesme). Zbornik se ne šalje poštom već će se moći podići prigodom promocije na kojoj će svakom autoru biti uručena i zahvalnica.

Promocija zbornika planirana je krajem kolovoza, 2022., godine o čemu ćete biti obaviješteni (poslije 15.07.2022.) prilikom objave imena autora izabranih pjesama.

Svaki autor može poslati najviše dvije LEKTORIRANE pjesme u WORDU, Times New Roman, veličina 12, prored 1,5, (DUŽINE NAJVIŠE DO 28 REDAKA I ŠIRINE DO 50 ZNAKOVA S PROREDIMA) s imenom i prezimenom autora, adresom, brojem telefona ili mobitela te adresom elektronske pošte, a šalju se na e-mail: lipemirisi@gmail.com. U naslovu upisati: za „ŠAPUTANJE LIPE“.

PJESME KOJE NE ZADOVOLJAVAJU GORE NAVEDENE KRITERIJE NEĆE SE UZIMATI U OBZIR!

Pjesme se primaju od 15. travnja pa do 15 lipnja 2022. godine. Pjesme se ne vraćaju.

Veselimo se vašem odazivu na natječaj.

Predsjednica KUU „LIPA“, Gornji Mihaljevec Jasenka Novak i stručni suradnik Ivan Grahovec

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.