Kolumne

srijeda, 28. travnja 2021.

Besplatne književne radionice s istaknutim piscima za dob 54+


prijava: 05.05.2021, 01.06.2021, 01.09.2021.

Umjetnička organizacija Binocular teatar organizira besplatne online književne radionice namijenjene osobama starijima od 54 godine koje će od svibnja do listopada 2021. voditi nagrađivani književnici Edo Popović, Zoran Ferić i Nenad Stipanić.

Radionice su dio programa "Kulturiraj se online" Binocular teatra a namijenjene su svima starijima od 54, koji imaju književnog afiniteta, malo dobre volje "a znaju da su godine samo broj", stoji u najavi.

Edo Popović, Zoran Ferić i Nenad Stipanić za njih pripremaju aktivnosti vezanje uz pisanje i lijepu književnost, kao i cijelu lepezu praktičnih savjeta za čitanje književnih djela, kao i kreiranje vlastitog literarnog teksta.

Iako nije obavezno, polaznici mogu pripremiti svoj rad (tekst i/ili pjesmu) na koje će voditelji-književnici dati svoj osvrt te ih uputiti za daljnji rad.

Radionice startaju u svibnju, a odvijat će se putem platforme Zoom po tri 'seanse' sa svakim književnikom. Polaznici se prijavljuju za jednog od voditelja i njegove termine koji će se točno utvrditi kada se popuni lista 'dobrovoljaca'.

Budući da je broj ograničen, svi vitalni knjigoljupci s 'umirovljeničkom ulaznicom' željni učenja i novih knjiških (sa)znanja, moraju požuriti i prijaviti se na na broj telefona 098 976 9587 ili putem e -maila info@binocularproduction.com.

Radionice s Nenadom Stipanićem planirane su za svibanj/lipanj 2021. a rok za prijavu je 5. svibnja. Edo Popović radionice će voditi u lipnju/srpnju - rok za prijavu je 1. lipnja. Za online druženje sa Zoranom Ferićem u rujnu i listopadu potrebno je prijaviti se najkasnije do 1. rujna. (Hina)

Izvor: Culturnet.hr


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.