nedjelja, 5. travnja 2020.

Gradska knjižnica Kaštela i Pere Eranović u uskrsnom online projektu “Biblijske priče za malene u Velikom tjednu”

Gradska knjižnica Kaštela i Pere Eranović, glumac HNK Split osmislili su zajednički projekt pod naslovom #ostanidoma uz “Biblijske priče za malene u Velikom tjednu”. Svaki dan s početkom u 18.30 sati, u vremenu od Cvjetnice do Uskrsa djeca će zajedno s roditeljima na stranici www.gkk.hr i na YouTube kanalu Gradske knjižnice Kaštela moći pogledati i poslušati po jednu ili dvije priče iz “Biblije za velike i male” u izdanju izdavačke kuće Salesiana i u interpretaciji Pere Eranovića.

Suradnja Gradske knjižnice Kaštela i glumca Pere Eranovića ostvarena je s ciljem kako bi se najmlađima omogućilo slušanje i uživanje u zanimljivim biblijskim pričama prilagođenima djeci u vremenu Velikog tjedna i pripreme za najveći kršćanski blagdan Uskrs, a koje je ove godine itekako zahtjevno i za odrasle i za djecu, te im tako olakšati vrijeme boravaka u kućama u najljepšem razdoblju u godini.

Svi zainteresirani će u sklopu dolazećeg Velikog tjedna nove premijerne snimke biblijskih priča moći pogledati svakog dana s početkom u 18.30 sati na YouTube kanalu Gradske knjižnice Kaštela, s tim da će prve dvije priče pod naslovima: Miomirisno ulje i Hosana Sinu Davidovu biti ispričane na blagdan Cvjetnice, dok će posljednja priča pod naslovom Prazan grob  biti dostupna upravo na Uskrs. Nakon premijernog emitiranja, snimke će biti dostupne za slobodno i neograničeno gledanje i slušanje.

Suradnja između Gradske knjižnice Kaštela i Pere Eranovića, mladog i već itekako javnosti poznatog glumca HNK Split pokrenuta je na prijedlog ravnateljice GKK Renate Dobrić i uz podršku izdavačke kuće Salesiana d. o. o.

Vremenik objavljivanja snimki:

5. travnja (Cvjetnica) u 18.30 – ‘’Miomirisno ulje’’ i ‘’Hosana Sinu Davidovu’’
6. travnja u 18.30 – ‘’Pranje nogu’’ i ‘’Kruh i vino’’
7. travnja u 18.30 – ‘’Na maslinskoj gori’’
8. travnja u 18.30 –‘’Petrovo zatajenje’’
9. travnja (Veliki četvrtak) u 18.30 – ‘’Pred Pilatom’’
10. travnja (Veliki petak) u 18.30 – ‘’Raspeće’’
11. travnja (Velika subota) u 18.30 -  ‘’Isusova smrt’’
12. travnja (Uskrs) u 18.30 – ‘’Prazan grob’’

Više na www.gkk.hr

#ostanidoma i slušaj Biblijske priče za malene u Velikom tjednu

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.